Jan 012011
 

Dynen af sne lægger en dæmper på lyden, som er der trykket mute på jordens soundtrack

I skoven høres kun en svag hvislen mellem  træerne, når en brise får små grene og vissentbrune blade til at vibrere, og trods bevægelse, skraben i sneen, moslen rundt og gnubben af muler er flokken af dådyr lydløs. Sneen suger lyden til sig, og det føles som om, hørelsen har svigtet.

I den vinterklædte skov er en salig ro, der dysser pulsen til hvile, og sind og sjæl glemmer stress, jag og rudekuverter og svæver let gennem eventyrskoven hånd i hånd med træernes usynlige ånder. Til stede. Lige i nuet.


Filmet med Nikon D300s, Nikkor 85mm F/1,8, Nikkor 300mm F/2,8 VR, Sigma 70-300mm.

Musikken er brugt lovligt med licens fra Moby via web-sitet mobygratis.com.

Share

Jon

  One Response to “Video: The Deer”

  1. Smuk video. En dejlig rolig gengivelse af dyrene i skoven og den hvide sne. En god meditations video (jeg slappede af nød de smukke dyr og natur). Der en god stemning og ro i videon. Smukt arbejde.

 Leave a Reply

(påkrævet)

(påkrævet

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>