Hvad er en sump?

 Posted by at 13:59
Aug 222011
 

Politisk ordfører i venstre, Ellen Trane Nørby har skrevet et indlæg om Tøndermarsken på sin hjemmeside. Desværre har hun ikke helt styr på de faktuelle omstændigheder i Tøndermarsk-konflikten, så jeg har rakt hende en hjælpende hånd.

Mit indlæg på Ellen Trane Nørbys hjemmeside:

Hvad er en sump?

Med undren læste jeg dit indlæg om Tøndermarsken, der er fyldt med misforståelser og fejltolkninger. Derfor vil jeg hjælpe dig med at få lidt bedre styr på de faktuelle forhold i sagen om Tøndermarsken, der er et fredet NATURA-2000-område, og hvorfra 80 procent af bestanden af ynglende engfugle er forsvundet siden midten af firserne.

Læs hele indlægget…

 Leave a Reply

(påkrævet)

(påkrævet)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>